Eerlijk en persoonlijk ventilatieadvies

Voldoende luchtverversing blijkt steeds belangrijker. Benieuwd naar de kwaliteit van de ventilatie in uw gebouw? En naar wat er beter kan? Ik kan uw gebouw onderzoeken en indien nodig aangeven wat er verbeterd zou moeten worden aan de ventilatie om te voldoen aan alle regels.

Als u dat wenst, kan ik u na het advies ook verder op weg helpen, bijvoorbeeld met het aanvragen en beoordelen van offertes van installateurs. Zodat u volledig ontzorgd wordt.

Particulieren

Niet alleen geeft het een fijner gevoel om te weten dat de ventilatie in uw woning in orde is, het is ook comfortabeler en gezonder.

Ook is het gunstig voor uw energiegebruik: verse lucht is makkelijker te verwarmen dan vervuilde lucht, ook al is deze verse lucht kouder in de winter!

Organisaties

Voor organisaties is het belangrijk om te voldoen aan de regels rondom ventilatie. Niet alleen vanwege de wetgeving rondom het Besluit bouwwerken leefomgeving, maar ook vanwege de ARBO wet. Hierin staat dat er een veilige werkomgeving moet zijn voor werknemers. 

Daarbuiten is het gezonder om goede ventilatie te hebben in gebouwen. Bij onvoldoende ventilatie kunnen werknemers uitvallen met gezondheidsklachten. Door hier verbetering in te brengen en dus te zorgen voor een hogere luchtkwaliteit gaan mensen ook beter presteren. 

Waarom 2Advise bouwadvies?

Persoonlijk ventilatieadvies nodig? 2Advise bouwadvies helpt u graag. Ik ben Ronald Stolk, al ruim 20 jaar expert op het gebied van bouwkunde, en sinds 2005 de eigenaar van 2Advise bouwadvies. Ik bied te allen tijde:

 

  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact
  • Onafhankelijk, eerlijk advies