Écht onafhankelijk energieadvies

Op zoek naar energieadvies op maat? Ik kan u adviseren over isolatie en na-isolatie, soorten beglazing en kozijnen en luchtdichtheid. Ook bied ik advies over installatieconcepten zoals verwarming, koeling, tapwater en ventilatie. Deze combinatie is bepalend voor het energieverbruik van een gebouw. 

Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar hoe uw woning ‘gasloos’ kan worden of hoe u net zoveel energie opwekt middels zonnepanelen als u gebruikt? Ik help u hiermee. Dit levert u een grote besparing op uw maandelijkse energierekening!

Natuurlijk zijn er ook ‘kleinere stappen’ mogelijk. Wellicht wilt u gewoon weten hoe u uw woning moet isoleren om energie (en kosten!) te besparen. Ook dit kan ik u vertellen.

En niet alleen vertellen, ik kan er ook voor zorgen dat de adviezen daadwerkelijk worden uitgevoerd. Want niemand heeft iets aan een advies dat in de la blijft liggen.

Particulieren

De meeste maatregelen om energie te besparen, zoals zonnepanelen of isolatie, verdienen zich vaak binnen 5 tot 10 jaar terug. Ook zijn er subsidies vanuit de overheid voor verduurzaming van een woning. Ik kan u helpen met uitzoeken voor welke subsidies u in aanmerking komt, en welke maatregelen u kunt nemen om voor meer subsidies in aanmerking te komen.

Isolatie zorgt ervoor dat er een stuk minder verwarmd hoeft te worden, wat pure milieuwinst en kostenbesparing is. Als iedereen in Nederland zou investeren in verduurzaming, zou dat enorm schelen in ons energiegebruik.

Ook is een energiezuinige woning aantrekkelijker op de markt, zou u uw woning ooit willen verkopen.

Organisaties

Investeren in de verduurzaming van uw gebouw(en) kan u veel voordelen bieden, en verdient zich vaak binnen 5 tot 10 jaar terug.

Als organisatie heeft u een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om uit te stralen dat uw organisatie deze verantwoordelijkheid ook neemt en dat u zich inzet voor het milieu. 

Een energiezuinig gebouw bespaart u ook veel geld. Er is namelijk minder energie nodig om uw gebouw warm te houden. De overheid heeft subsidies om uw organisatie te helpen met het verduurzamen van de gebouwen. Ik help u uit te vinden voor welke subsidies u in aanmerking komt, en voor welke u nog in aanmerking kan komen met wat kleine maatregelen. 

Ten slotte is het voordelig bij de verkoop van een gebouw als dit energiezuinig is.

Vragen over het aanvragen van subsidies?

Ook hier kan ik u bij helpen! U ontvangt een advies op maat voor het aanvragen van subsidies waardoor uw plannen op het gebied van energie vaak een stuk goedkoper uit kunnen vallen. Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Waarom 2Advise bouwadvies?

Persoonlijk energieadvies nodig? 2Advise bouwadvies helpt u graag. Ik ben Ronald Stolk, al ruim 20 jaar expert op het gebied van bouwkunde, en sinds 2005 de eigenaar van 2Advise bouwadvies. Ik bied te allen tijde:

 

  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact
  • Onafhankelijk, eerlijk advies