Onafhankelijk energie- en ventilatieadvies

Er is een groeiende interesse en urgentie te zien in energieadvies en ventilatieadvies. Daarom heb ik mij hierin gespecialiseerd.

Er is heel veel informatie te vinden, maar deze informatie is niet altijd even duidelijk, en ook niet onafhankelijk. Door de bomen ziet u het bos niet meer. Weet u niet waar u moet beginnen, hoe u het aan moet pakken? Ik kan u daarbij helpen. Dat geldt voor het gehele traject, dus tot en met de uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij kan ik u ook helpen met financiële regelingen zoals subsidieaanvragen.

Ik heb uitgebreide kennis van bouwkundige en installatietechnische aspecten. Daardoor kan ik optimaal rekening houden met factoren als comfort, binnenmilieu en onderhoudsvriendelijkheid.

 

Energie

Geïnteresseerd in energieadvies op maat? Ik help u energie (en kosten!) te besparen.

Ventilatie

Benieuwd naar de staat van de ventilatie in uw gebouw? Ik geef u persoonlijk advies, en help u graag verder op weg.

Particulieren

Het grote probleem waar particulieren (iedereen die niet beroepsmatig met vastgoed bezig is) tegen aan lopen is alle tegenstrijdige adviezen die ze krijgen.

Ik kom vaak tegen dat klanten van verschillende bedrijven verschillende dingen geadviseerd krijgen. Het ene bedrijf raadt materiaal A aan, het andere materiaal B. Dit maakt het lastig voor particulieren om een beslissing te maken. Want wie kan u geloven? Vaak wordt er vervolgens niks gekozen, uit angst voor de verkeerde keuze.

Waar bijvoorbeeld isolatiebedrijven het materiaal aanraden wat voor hen het beste is, geef ik onafhankelijk advies. Mijn advieskosten, zoals offertes vergelijken en adviseren welke voor de bewoner het beste is, verdienen zich altijd terug!

Vraag hier een kennismakingsgesprek of offerte aan.

 

 

Organisaties

Organisaties werken vaak op grotere schaal dan particulieren. Denk aan een woningstichting met veel panden. Organisaties staan voor een enorme verduurzamingsopgave en kunnen energieadvies dus goed gebruiken.

Omdat organisaties vaak druk bezig zijn met hun eigen werk, is het fijn als de zorgen over energiekosten en verduurzaming bij hen weggehaald kunnen worden. Ik kan duidelijk advies geven aan organisaties over wat er precies moet gebeuren om aan de regels te voldoen, om energie te besparen enzovoorts.

Vraag hier een kennismakingsgesprek of offerte aan.